Go to Top

Draadloze Netwerkverbinding

Storm Connect is ervaren met het aanleggen van diverse netwerken van klein tot groot, draadloze netwerkverbindingen zijn daarom ook onderdeel van ons dagelijks werk. We leggen diverse eenvoudige netwerkverbindingen maar ook grotere projecten zoals het voorzien van complete data netwerken.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers continu getraind en geschoold worden, aangezien we in een ontwikkelende markt zitten is het van belang dat onze medewerkers opnieuw en opnieuw kennis bijspijkeren over nieuwe

ontwikkelingen, technieken en materialen.

Een draadloze netwerkverbinding kent vele voordelen en wordt door steeds meer bedrijven en particulieren gebruikt.

Voordelen van een draadloze netwerkverbinding

  • Aanleg van kabels is deels niet meer nodig, iedereen die beschikt over een apparaat met WiFi-technologie en over een wachtwoord kan verbinding maken met de draadloze netwerkverbinding
  • Overal in uw pand draadloos internet en verbinding, zo kunnen uw werknemers zelfs wanneer ze niet aan hun bureau zitten beschikken over documenten en toepassingen. Dit kan handig zijn in bijvoorbeeld vergaderingen.
  • Onderhouden van kabels is niet meer nodig
  • Eenvoudig overal aan de slag in het pand
  • Doordat er geen onderhoud is aan kabels en omdat er geen kabels aangelegd te hoeven worden is het goedkoper.

Al meerdere klanten gingen u voor:

Florence: “Gooi je opdracht over de schutting, en Storm Connect regelt een goede en kwalitatieve oplossing!”

Wij vinden kwaliteit, service en vooral een duidelijke transparante communicatie belangrijk zo weten we beide waar we aan toe zijn en kunnen we spoedig en helder tot de beste oplossing komen.

Bent u benieuwd wat voor u de beste oplossing is? Dan kunt u uiteraard contact met ons op nemen zodat we u advies op maat kunnen geven over uw draadloze netwerkverbinding.

Neem contact op voor een glasvezelnetwerk

Geef een antwoord