Go to Top

Glasvezel aanleggen

Storm Connect is een professioneel bedrijf die alles weet over de aanleg van glasvezel bekabeling en glasvezel netwerken. Een flexibele onderneming die ontstaan is uit passie voor het vak. Service en kwaliteit zijn dingen die hoog meespelen bij de werknemers van Storm Connect. Zij weten door bijscholing alles van de nieuwste ontwikkelingen op de markt. Ook weten zij de nieuwste technieken en materialen om een glasvezel netwerk voor u aan te leggen zonder dat u er omkijken naar heeft. Heeft u een probleem met het glasvezel netwerk? Dan proberen onze werknemers samen met u tot een oplossing te komen.

Meer weten over glasvezel?

Een dunne sterke draad die gemaakt is van glas wordt glasvezel genoemd. Via deze draad worden signalen over een grote afstand snel en betrouwbaar verstuurd. In steeds meer delen van Nederland wordt er na de koperbekabeling steeds vaker glasvezel aangelegd. De verwachting is dat het aantal bedrijven met glasvezel de komende jaren flink zal stijgen.

Het grootste verschil tussen de kabel en glasvezel is dat je bij glasvezel meerder aanbieders hebt. Kabelaanbieders beheren niet alleen het netwerk maar bieden ook de diensten erover aan. Dit is bij glasvezel niet het geval. Er zijn bij glasvezel meerder aanbieders over een netwerk. Je kunt dus zelf kiezen welke aanbieder je wilt.

Als het om de prijs gaat is er weinig verschil tussen de kabel en glasvezel. Vergelijkbare pakketten voor snel internet zijn ongeveer even duur. Als je voor langzamere internetsnelheid kiest bij de kabel kun je wel goedkoper uitzijn als dat u voor glasvezel kiest.

Voordelen van glasvezel aanleggen

  • Glasvezel heeft hoge snelheden bij het down- en uploaden.
  • Glasvezel heeft uitstekende tv kwaliteiten.
  • Je kunt zelf een aanbieder kiezen.

Geef een antwoord