Go to Top

Glasvezel installatie

Storm Connect is een zeer flexibele onderneming, onze werknemers hebben ruime ervaring op het gebied van allerlei soorten glasvezelbekabeling en glasvezel installaties. Omdat we ons in een markt bevinden waarin veel ontwikkelingen plaats vinden, vinden we het van belang dat al onze werknemers continu geschoold zijn en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op de markt.

Een betrouwbare glasvezel installatie is belangrijk, wij zorgen er voor dat u altijd bereikbaar bent!

Kwaliteit en service zijn de speerpunten van onze onderneming, transparantie, communicatie en service vinden we erg belangrijk. Het is namelijk van belang dat alles voor u wordt geregeld en dat u er geen omkijken naar heeft.

Wij helpen klanten graag, klant is bij ons Koning, voor een probleem met glasvezel vinden we graag een oplossing. Storm Connect is ontstaan vanuit een passie voor het vak, hierom willen we u graag uit enthousiasme meer vertellen over het aanleggen van een glasvezel installatie bij u.

Om tot de beste oplossing te komen zullen we u adviseren op maat en helpen tot een goed oplossing waar u helemaal geen omkijken naar heeft.

Meer weten over een glasvezel installatie?

Neem contact op voor een glasvezelnetwerk

Glasvezel installatie

Met een glasvezel installatie van Storm Connect kunt u rekenen op een betrouwbare installatie.

Steeds meer datanetwerken draaien op glasvezelbekabeling, door de ontwikkeling van de nieuwe toepassingen moeten er steeds grotere hoeveelheden gegevens worden uitgewisseld. Op dit moment voldoen veel kabelverbindingen nog aan de eisen van deze gegevenshoeveelheden maar met oog op de toekomst is glasvezel op dit moment de beste investering.

Glasvezel bied namelijk de nodige capaciteit, ook voor de toekomst.

Storm Connect realiseert glasvezel installaties op basis van OS¹, OS², OM¹, OM² en OM³

Wilt u meer informatie over een glasvezel installatie?

Neem gerust contact op met één van onze specialisten: +31 180 553 510

Geef een antwoord