Go to Top

Netwerk aanleggen

Storm Connect is een flexibele onderneming met ruime ervaring als het gaat om het aanleggen van een netwerk. Kwaliteit en service staan bij Storm Connect bovenaan. Wij helpen u graag met het zoeken naar de juiste oplossing voor uw bedrijf. Met passie voor het vak, proberen wij ons enthousiasme naar u over te brengen. Als u een probleem heeft met het netwerk, zoekt Storm Connect samen met u naar een oplossing.

De werknemers van Storm Connect zijn op de hoogte van nieuwe materialen, technieken en ontwikkelingen op de markt. Wanneer het nodig is worden zij bijgeschoold, om u altijd zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Meer weten over een netwerk aanleggen?

Als je meerder apparaten gebruikt binnen uw bedrijf, kunnen deze apparaten met elkaar worden verbonden door middel van een netwerk. Een netwerk bestaat minimaal uit twee apparaten. Deze apparaten kunnen met elkaar verbonden worden door middel van een kabel of netwerkkaart, maar dit kan ook draadloos. Dit laatste is sterk in opkomst, veel bedrijven kiezen steeds vaker voor een draadloze netwerk verbinding.

Bij een draadloze netwerk verbinding, ook wel wireless verbinding genoemd, worden computers niet met elkaar verbonden door middel van een kabel of netwerkkaart, maar via een elektromagnetische straling. Dit zijn radiosignalen of licht. Enkele draadloze netwerken zijn WiFi en Bluetooth. Deze verbinding is ideaal als u niet op een vaste plek gebruik wilt maken van uw computer of telefoon. Alleen is de kans groter bij een draadloze verbinding dat de internetverbinding langzaam is of gaat storen. De maximale snelheid van een kabel is altijd hoger als die van een draadloze verbinding.

Voordelen

  • Je kunt een snelle internetverbinding delen met meerdere apparaten.
  • Je kunt bestanden delen tussen netwerkcomputer of online.
  • Bij een draadloze netwerkverbinding kan er op verschillende plekken gebruik gemaakt worden van de verbinding.

Geef een antwoord