Go to Top

Over Ons

Ons specialisme verbindt alles en iedereen.

Storm Connect is een landelijk en internationaal opererende onderneming die hoog gespecialiseerd is in de aanleg en het onderhoud van geavanceerde telematica producten: LAN infrastructuren worden vakkundig gebouwd om grote informatiestromen probleemloos te kunnen verwerken.

Als onafhankelijk specialist maken wij gebruik van internationaal gekwalificeerde en gecertificeerde producten en materialen die aan de hoogste normen voldoen. Als u op zoek bent naar een betrouwbare en flexibele partner voor de aanleg, renovatie en onderhoud van uw netwerk: Storm Connect is uw sterke schakel in zwakstroomoplossingen.

De experts voor aanleg en onderhoud van uw LAN netwerk

Storm Connect is een flexibele onderneming met een ruime ervaring op het gebied van aanleg, renovatie en beheer van lokale netwerken (LAN). Netwerken die de grootste communicatiestromen moeiteloos kunnen verwerken. Teneinde adequaat antwoord te kunnen geven op iedere vraag vanuit de markt, investeert Storm Connect continue in scholing en ontwikkeling van nieuwe technieken en materialen. Doet u zaken met ons dan bent u verzekerd van een oplossingsgericht ontwerp dat binnen de begroting en gewenste opleverdatum door onze hoog gekwalificeerde telematica monteurs zal worden gerealiseerd.

Geef een antwoord