Go to Top

Referenties

Trends ICT Groep

Project Keukenhof – aanleg netwerk t.b.v. wifi

In opdracht van Trends ICT Groep heeft Storm Connect B.V. bij de Keukenhof in Lisse bekabelings werkzaamheden verricht, en zijn er Access Points gemonteerd. Hiervoor is gekozen voor UTP Categorie 6 bekabeling. Na de werkzaamheden is de installatie naar wens opgeleverd en actief gemaakt.


Fritz Meer Automatisering en Een Veilig gevoel

Project Excelsior aanleg glasvezelring t.b.v. camera systeem

In opdracht van Fitsz Meer automatisering heeft Storm Connect B.V. in stadion Woudestein een glasvezelring gerealiseerd welke is geïnstalleerde in de nok van alle tribunes. Deze glasvezelring staat garant voor een stabiele werking van het nieuwe camera beveiligingssysteem.

Pathé Maastricht en Arnhem – nieuwbouw

In opdracht van VB&T Bouwmanagement heeft Storm Connect B.V. 2 nieuwe vestigingen van Pathé Theaters in Maastricht en Arnhem voorzien van een nieuw Data netwerk en een glasvezel netwerk. Hiervoor is gekozen voor een SFTP Categorie 7 netwerk welke voldoet aan de huidige eisen van Pathé Theaters. Tijdens deze werkzaamheden is ook het Wi-Fi geïmplementeerd welke bij alle overige Theaters reeds actief is.
WebsitePathé

Pioneering spirit – diverse werkzaamheden

In opdracht van ‘TPS Levert’ heeft Storm Connect B.V. diverse werkzaamheden verricht op de Pioneering Spirit. Dit vaartuig is eigendom van Allseas en bestemt voor de Offshore. Deze werkzaamheden bestonden voornamelijk uit de af montage van diverse data verbindingen t.b.v. de Beams.
Website SEP

Krimpenerwaard college – data netwerk en camera beveiliging

In opdracht van Technisch Installatie Bureau van Wijngaarden zijn er door Storm Connect B.V. diverse werkzaamheden verricht in het nieuwe college gebouw. Deze werkzaamheden bestonden onder andere uit de aanleg van een nieuw data netwerk, leveren en installeren van diverse serverkasten , installatie Wi-Fi omgeving en de CCTV beveiliging.
Website

Quality star – alarmering systeem

In opdracht van Novaexim heeft Storm Connect B.V. tijdens het verblijf in Cuba een nieuw alarm systeem geïnstalleerd voor 3 scheepsmotoren. Deze alarm systemen zorgen ervoor dat er tijdig een signaal afgegeven wordt bij een probleem van een van de motoren zoals bijvoorbeeld temperaturen en vloeistofdruk.
bboxnetserv-logo-web-2

Herkules V en VI – alarm systeem

In opdracht van Imperial Shipping heeft Storm Connect B.V. op de Herkules V en de Herkules VI nieuwe alarm systemen geïnstalleerd. Deze alarm systemen zorgen ervoor dat er tijdig een signaal afgegeven wordt bij een probleem van een van de motoren zoals bijvoorbeeld temperaturen en vloeistofdruk.
Website

Scheveningen 24 en 302– Alewijnse afmontage koper en glasnetwerk

In opdracht van Alewijnse Marine Rotterdam heeft Storm Connect B.V. het nieuw aangelegde koper en glasvezel netwerk afgemonteerd en getest op de juiste werking. In samenwerking met Alewijnse zijn deze projecten naar wens uitgevoerd en opgeleverd aan de klant.
Website

Gem Rotterdam – diverse wifi projecten

In opdracht van de Gemeente Rotterdam heeft Storm Connect B.V. locaties zoals het Stadhuis, kantoren, begraafplaatsen, werkplaatsen, brandweer kazernes en vele andere gemeentelijke locaties voorzien van diverse netwerk aanpassingen en Wi-Fi installaties.
Website

Nemesys – Alfons Freriks Logistics R’dam Botlek

In opdracht van Nemesys ICT en Telecom heeft Storm Connect B.V. bij Alfons Freriks Logistics een nieuw UTP Categorie 6 netwerk geïnstalleerd. Deze nieuwe aansluitpunten zijn afgemonteerd in een nieuw geleverde wandkast. Nadat het nieuw geïnstalleerde netwerk in gebruik is genomen, is het oude netwerk deskundig door Storm Connect B.V. gedemonteerd.
Website

AVB elektra – van Hessen ombouw kast

In opdracht van AVB Elektra heeft Storm Connect B.V. bij Van Hessen te Nieuwerkerk aan den IJssel een migratie project uitgevoerd. Hierbij is de oude patchkast gedemonteerd en is er een nieuw groter exemplaar gemonteerd om ervoor te zorgen dat alle componenten zich georganiseerd op de juiste locatie bevinden, en de patchingen overzichtelijk zijn verwerkt waardoor het geheel minder storingsgevoelig is.
Website

Geef een antwoord