Go to Top

UTP aansluiting

De werknemers van Storm Connect hebben ruime ervaring op het gebied van UTP aansluiting. Zij worden bijgeschoold wanneer dit nodig is, om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen vcp550 op de markt, materialen en technieken. Storm Connect is een flexibel bedrijf die er voor zorgt dat u geen omkijken heeft naar uw UTP aansluiting.

Storm Connect is ontstaan uit passie voor het vak, en geeft u graag advies op maat. Door u meer te vertellen over 642-813 exam UTP aansluitingen brengen wij het enthousiasme voor ons werk graag naar u over. Wij helpen u graag naar de keuze van uw aansluiting. Heeft u een probleem met uw UTP aansluiting? Dan proberen wij altijd samen met u tot een oplossing te komen.

Meer weten over UTP aansluiting?

Een UTP aansluiting is een kabel die niet in het bezit is van elektromagnetische afscherming. Op dit moment is het één van de meest gebruikte vormen van netwerkbekabeling. De kabel wordt vaak gebruikt voor computernetwerken en voor telefonie. Op de kabel staan verschillende categorieën vermeld. Zo kun je de kwaliteit van de kabel aflezen. Hoe lager de categorie is, hoe langer het versturen van gegevens duurt via de kabel.

De kabel bestaat uit een aantal om elkaar heen gedraaide draden. De standaard UTP bekabeling heeft geen afscherming of isolatie, waardoor deze geen extra bescherming biedt tegen elektromagnetische storing. Toch is deze vaak goed genoeg.

Voordelen UTP aansluiting

Als u op zoek bent naar een veilige structuur kan u kiezen voor een UTP aansluiting, problemen met de verbinding zullen zelden aan de UTP bekabeling liggen en liggen vaak aan de bron van het netwerk. Problemen zijn dus eenvoudig op te lossen. Een verbinding kan ook tijdelijk worden losgekoppeld zonder dat er problemen ontstaan. Daarnaast is UTP bekabeling goed en handig aan te leggen omdat het zeer flexibel en buigzaam is.

Voordelen op een rij

  • UTP aansluiting zorgt voor een veilige structuur van uw netwerk.
  • Problemen met de bekabeling zijn makkelijk op te lossen.
  • Als er gebruik gemaakt wordt van een UTP aansluiting, kan de verbinding in een werkend netwerk tijdelijk onderbroken worden zonder dat er problemen ontstaan.
  • Vanuit het netwerk kruispunt kan de UTP aansluiting in een omtrek van maximaal honderd meter worden aangelegd.
  • UTP aansluiting is flexibel en buigzaam, waardoor het makkelijk aan te leggen is.

Wat is UTP precies?

De afkorting UTP staat voor Universal Twisted Pair, UTP aansluitingen worden onder andere gebruikt als netwerk aansluitingen of telefoon aansluitingen maar is ook te gebruiken voor andere aansluitingen in uw bedrijf. Mocht glasvezel bekabeling beter passen in de infrastructuur van uw bedrijf? Dan zult u dat van ons horen, we leveren graag correcte producten voor een correcte prijs. De sterkte van het netwerk van uw bedrijf wordt bepaald aan de hand van de zwakste schakel, de juiste materialen en de juiste UTP aansluiting zijn dus belangrijk om uw netwerk stabiel te houden